Nieuws

 

Fietsbeurs de nieuwste trends voor 2019

 

Oktober 2018  Wij hebben weer de beurzen bezocht, waar we alle nieuwe modellen konden bewonderen voor het seizoen 2019. Bij zowel Sparta als Gazelle hebben we weer hele mooie kleuren en nieuwe trends gespot! Een aantal modellen van nu blijven volgend seizoen zelfs doorlopen vanwege enorm succes. Wat de nieuwe modellen betreft, wij kunnen niet wachten! 

 

2- wieler centrum Kloppenburg heeft de 2e prijs!

 

DRONTEN 8 maart 2018 - 2-wieler centrum Kloppenburg heeft de 2e prijs gewonnen voor de golden guest, de meest gastvrije en veiligste winkel van Dronten. Een mystery-shopper van de firma Retail Research heeft de afgelopen periode het winkelcentrum Suydersee bezocht. Vanochtend werden de prijzen uitgereikt aan de meest klantvriendelijke winkeliers. Burgemeester Aat de Jonge overhandigde de prijzen.

Gavi Wijnkopers eindigde op de eerste plaats en met minieme achterstand werd 2-Wieler Centrum Kloppenburg tweede. De derde prijs werd gedeeld door Thuis Eten & Wonen en Telecombinatie.

We zijn natuurlijk erg trots op deze prijs!

Kijk hier het filmpje


  

Icare Dronten gaan per e-bike de wijk in

 

Dronten - Flevopost 19 juli
Johan en Richard Kloppenburg van het gelijknamige 2-wielercentrum in Dronten hebben het hart op de juiste plaats. Dit bleek toen een verzoek van een verzorgende van Icare Thuiszorg om een fiets te sponsoren spontaan werd ingewilligd.

De verzorgende had gevraagd of het mogelijk was een fiets met versnelling te sponsoren, zodat de collega’s met een goede fiets de wijk in kunnen om de cliënten te bezoeken.
Normaal gesproken worden de routes en de huisbezoeken met de auto gereden, maar de fiets is een stuk gezonder en minder belastend voor het milieu.
Johan Kloppenburg reageerde direct spontaan met de woorden: 'Daar willen we wel aan meewerken'. Binnen no time was alles rond en tot verbazing van de dames van Icare stelde Kloppenburg een e-bike Sparta Ion ter beschikking, met de woorden: 'Ik draag Icare een warm hart toe'.
De verzorgenden hebben de fiets met dankbaarheid aangenomen. 'Dit is natuurlijk een fantastische geste'.

 

Na te bestellen -Culturele Fietstocht

 

De georganiseerde culturele fietstocht afgelopen zaterdag 15 juli was een groot succes! We hebben veel positieve reacties ontvangen.

Heeft u de fietstocht gemist en wilt u hem alsnog fietsen. Stuur ons dan een mailtje en wij sturen de fietstocht digitaal naar u toe. 2wc@hetnet.nl

 

 

Culturele fietstocht

DRONTEN - 15 juli 2017. De buurtsportcoaches hebben samen met stichting Geschiedschrijving Dronten een culturele fietstocht over 20 kilometer georganiseerd.
Een kopje koffie en de routebeschrijving koffievoor deze fietstocht is deze dag van 10 tot 13 uur gratis af te halen bij tweewielercentrum Kloppenburg aan De Rede 14.
De fietstocht is een route langs verschillende historische bezienswaardigheden en geeft veel informatie over Dronten.

 

  

Nieuw: de eerste E-bike met achterwielmotor en dichte kettingkast

 

Mei 2017

DE SPARTA R5E EEN COMFORTABELE STADSFIETS MET NAAFVERSNELLING
Met deze elektrische fiets heeft Sparta een primeur te pakken: dit is de eerste e-bike met achterwielmotor en een dichte kettingkast!
Dankzij de in de motor geïntegreerde naafversnelling, is een open kettingkast, zoals wel bij een derailleurversnelling het geval is, niet meer nodig! Dat betekent dat de ketting minder onderhoud nodig heeft. De achterwielmotor geeft je een extra duwtje in de rug en zorgt ervoor dat het fietsen erg natuurlijk aanvoelt. De verende voorvork en zadelpen zorgen daarnaast ook voor extra comfort. 
je fietsrit is met deze e-bike lekker comfortabel! Vanaf € 1999,-
Kom bij ons vrijblijvend proeffietsen!

Te zien in onze winkel in zilver/rood.

 

Bovag Branchedag 2017

 

6 Februari

Vandaag zijn we weer naar de Bovag Branchedag geweest. Hier veel info over hoe de fietswinkels er op dit moment voorstaan en hoe de toekomst eruit ziet. Ook inspirerende presentaties van o.a. Brjorn Kuipers. En natuurlijk even een praatje met mede ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom veel nieuwe ideeen waar iedereen weer profijt van heeft.

 

Recyclen

 

 

Januari 2017

Het is weer zover. 2-wielercentrum Kloppenburg heeft alle gebruikte banden weer klaar liggen.

De banden worden meegenomen door een recycling bedrijf dat de banden verantwoord afvoert, en gaat verwerken tot nieuwe produkten. Kloppenburg is al jaren milieubewust bezig, en dit is hier een voorbeeld van. 

 

Folder Kloppenburg

 

26 oktober 2016

Vanaf deze datum kunnen alle mensen in Swifterbant deze folder in hun brievenbus ontvangen. Graag willen wij onze webshob onder de aandacht brengen. De herfst en winter staan weer voor de deur en dan heeft u niet altijd tijd of zin om naar Dronten te gaan voor een fietsaccessoire. Geen nood, het is gewoon te bestellen in onze webshop, snel en makkelijk.  

folder

 

Naar het Accel experience centre

 

3 oktober 2016

Deze zondag kregen we de kans om alle nieuwe Sparta modellen te bewonderen in het Accel experience centre, in het historische pand van de voormalige Enka fabriek in Ede. Dit gebouw genoemd De Fietser, is een belevenis op zich. Na het bekijken van het gebouw en de historie konden we ons richten op alle nieuwe modellen. Alhoewel de donkere kleuren blijven overheersen, is het niet alleen zwart en grijs maar zien we ook meer bruintinten en donkerblauwe modellen. Bij de transport- fietsen zien we voornamelijk pastel tinten. Ook voor de technische aspecten konden we terecht, en ook onderdelen, tassen en manden en werkplaatsinrichting e.d. kwam aan bod. Genoeg inspiratie in ieder geval om ons voor te bereiden op komend seizoen. 

 

Livestyle beurs op het meerpaalplein

 

17 september 2016

Omdat winkelcentrum Suydersee 10 jaar bestaat, staan ook wij op de livestyle en beautybeurs, onder een mooie tent samen met 4 andere ondernemers. Bij onze kraam kunnen mensen kijken, voelen en zelfs test rijden op elektrische fietsen. Ook kreeg iedereen een goodie bag mee. Wat een drukte en vooral gezelligheid.

 

Buitenzijde winkel weer een likje verf

 

Juli 2016

De buitenzijde van de winkel krijgt vanaf deze week een likje verf van schildersbedrijf Ko van Dis.

We blijven herkenbaar met onze eigen huiskleuren.

schilderwerk

  

Kloppenburg op facebook

 

April 2016

Sinds een aantal weken is ons 2-wielercentrum ook op facebook te vinden. U vind hier acties, nieuwe modellen, info en nog veel meer. 

Klik op de F op de homepage.

Like ons op facebook!

 

Gemeente wil fitte ambtenaren en koopt vijf elektrische fietsen

 

10 maart 2016

DRONTEN - In een poging om de CO2-uitstoot te verminderen en de vitaliteit van ambtenaren te stimuleren, heeft de gemeente Dronten vijf elektrische fietsen gekocht.  De ambtenaren gaan de fietsen gebruiken voor werkbezoeken. De gemeente hoopt dat hiermee het autogebruik wordt teruggedrongen. De fietsen zijn aangeschaft bij tweewielercentrum Kloppenburg. Op de foto neemt wethouder Ton van Amerongen (midden) de tweewielers in gebruik.

 

gemeentefietsen

  

Nieuwe bedrijfsbus 

 

2 maart 2016

DRONTEN - Met trots kunnen we nu onze nieuw bedrijfsbus laten zien. Een Ford Transit custom trend is het geworden. De mannen zijn er heel happy mee, zij "zoeven" weer over het wegdek, op weg naar onze klanten. Die sinds vorige week op profesionele wijze is bestickerd door Solana.

Zo kunnen er weer herkenbaar heel wat kilometers gemaakt worden.

 

 

bus van kloppenburg

 

SuyderSee scooter gewonnen 

Mede mogelijk gemaakt door 2-wieler centrum Kloppenburg

 

Woensdag 20 Januari 2016

Dronten - Erik Mul uit Dronten is de winnaar van de scooter-actie waarmee de winkeliers van winkelcentrum Suydersee de decembermaand feestelijk afsloten. Iedereen die een aankoop deed bij winkeliers in SuyderSee, maakte kans op de Sym E-Virid elektrische scooter ter waarde van 2.589 euro. Afgelopen vrijdag overhandigde de winkeliersvereniging de scooter. Tweewielercentrum Kloppenburg maakt de scooter deze week rijklaar.

 

Suydersee scooter Erik Mul

     

Nieuwe verlichting in de etalage!

 

1 okt 2015

DRONTEN - Zoals op de foto hiernaast te zien is, zijn de fietsen in de etalage 's avonds nog beter te bewonderen, dankzij de nieuwe verlichting in onze etalages. Nadat onze winkel voorzien is van Led panelen vonden we dat de etalage ook wel wat licht kon gebruiken. Zo komen de nieuwste modellen en kleuren van de fietsen nog beter tot hun recht.

  

Lancering nieuwe website

 

8 September 2015

DRONTEN -Na het vernieuwen van onze gehele winkel, de lancering van google buissiness view, en ons nieuwe led plafond, zijn wij er trots op, u te presenteren onze geheel vernieuwde site, sinds vandaag in de lucht. We hopen met de hedendaagse website het gebruiksgemak te verhogen. Ook staan de stadsfietsen en E-bikes nu apart vermeld. U vind sneller wat u zoekt. Nieuwer, strakker, overzichtelijker en groter lettertype op de uitklapbalk. Ook een geschikt beeldscherm voor de smartphone en tablet. We heten u van harte welkom op onze website. 

  

Nieuwe led panelen

 

28 Augustus 2015

DRONTEN - Tegenwoordig dragen we met z’n allen ons steentje bij aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. Ook in ons bedrijf zijn wij hiermee bezig. Naast het scheiden van al ons afval en fietsen naar ons werk hebben we de volgende groene stap gezet.

Eind augustus is onze winkel, magazijn, kantine en kantoor voorzien van hypermoderne verlichting. Alle t.l. is verwijderd en het gehele plavond is voorzien van led panelen. Naast de goede lichtopbrengst en energiebesparing ziet het er weer strak uit.

winkel met led panelen

 

Virtueel rondkijken in onze winkel

 

Juli 2015

DRONTEN - Dankzij Google Business view is het nu mogelijk om virtueel rond te kijken in onze winkel. We hebben de foto's laten maken door fotostudio Wierd. Via internet streetview kunnen alle klanten gewoon binnenlopen en rondlopen in onze winkel gewoon door een klik op de muisknop. Ook in de werkplaats en op onze buitenplaats kunt u een kijkje nemen. U kunt dit vinden op google maar ook op onze homepage.

 

Onze winkel weer eigentijds

 

Januari 2015
DRONTEN - Begint het jaar goed, maar wel met een lege winkel!
Alles moest eruit voor het leggen van een volledig nieuwe vloer. Ook is de winkel verder opgeknapt, kozijnen en muren en deuren fris in de verf. Helemaal eigentijds beginnen wij het jaar. We hebben er weer zin in!

 

 

 2-wieler centrum Kloppenburg, voor al uw fietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, stads fietsen en 2e hands fietsen, brommers, scooters, reparatie en onderhoud en accessoires. Het juiste adres in Dronten, Flevoland.